S som i saftigt

En karamell;Kim cyklade, på dagen liftarna öppnade, men grabbarna med stora cyklar ner för berget (inte fredrik nu heller). Alla gjorde grymma hopp och cyklade väldigt snabbt så Kim ville inte vara sämre. Kim hade hört innan dagen att det coolaste tricket på marknaden var en framåtvolt så Kim ville testa på. Kim cyklade i en hejdundrande fart ner för hoppbacken och flög goda 4-5 m längre än landningen och landade på framhjulet. Som vi alla vet är det rätt tråkigt att bara landa på framhjulet så Kim bestämde sig för att också göra en så kallad "Superman" och flyga över styret.

Det är här det börjar bli lite svårare att förklara vad Kim egentligen pysslade med. Kim landade nämligen inte på fötterna utan tog smällen med ansiktet, armarna, ryggen och benen. Kort sagt kraschade Kim rätt rejält.

Egentligen försökte Kim inte med någon framåtvolt. Egentligen krashade han bara rätt rejält i hoppbacken. Eftersom han slog huvudet var de tvungen att lägga honom i en sån där obehaglig nackgrej i 2.5 timmar och rulla ner honom till sjukhuset. Som tur var täckte försäkringen allt och Kim är i relativt bra skick. Han arbetar och mår bra och vill hälsa speciellt till sin underbara bror Zeb, sin kära mor och far Tompany och Bine samt mormor Mona. Resterande delar av släkten får sig också en hälsning.

Där har ni er karamell, saftig nog?


Kommentarer
Postat av: Pelles m fl:s överbeskyddande mamma

Hej!DET DÄR var den läskigaste bilden jag sett på länge!!! Detta kan man INTE kalla en karamell! Jag trodde någon av er hade förlovat sig, skaffat kattunge eller något annat livsavgörande!TUR att det gick bra! Många hälsningar till KIM!!!Vad LÄRDE sig trojkan unga herrar av denna manöver???Var nu RÄDDA OM ER! Sköt er! Cykla försiktigt! Akta er för brudarna! Ät ordentligt!Nu tycker jag ni håller er till vandringar, fågelskådning, kortspel (fast om tändstickor eller knappar eller nå), dagboksskrivande, putsa snowboarden kan ni också göra, jobba lite extra kanske, gå på bio och pussas med tjejer verkar också förhållandevis ofarligt i jämförelse med DETTA!!!Skönt att det gick bra KIM!!! Tusen hälsningar till er alla!Pelles mamma

2010-06-30 @ 06:53:45
Postat av: Jenny

Oh shit.... cykla försiktigt!

2010-06-30 @ 11:07:49
Postat av: An-Treas

WAHAHAHAHHAHAHAH! Vilken härligt mustig beskrivning man fick sig också! Och lite extra pluspoäng till vår käre mor som fortfarande skriver exakt som hon talar!Gött att du lyckades dokumentera det hela också ;)

2010-07-05 @ 23:22:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0