Arbetsdag


Idag har jag och Hampus arbetat i 8.5 respektive 9.5 timmar. Det gör sitt för kroppen även om vi i verkligheten inte arbetat speciellt hårt, jag antar att det är det faktum att vara medveten om att vi faktiskt befinner oss på jobbet gör nog med skada på hjärnan för att det ska gå ut över kroppen också.

Vi är numera schemalagda för att arbeta fyra 10-timmarspass istället för fem 8-timmarspass. Även om det inte alltid finns arbetsuppgifter att göra i 10 timmar försöker vi få ut så många timmar som möjligt.

När vi kom till kontoret imorse var personalrummet fyllt till bredden med nya ansikten och det var lite spännande att se vilka vi ska arbeta med nu under sommarsäsongen. Tyvärr hann vi inte se så värst mycket av de nyanställda men vi lär ju stöta på både en och annan på jobbet under de kommande dagarna. De nyaste ansiktena som vi stött på är de tre nya norrmännen, några nya kanadensare och några tjecker. Tydligen ska det finnas en ny svensk tjej också men henne har vi inte sett något av än så länge.

På fredag är det ju midsommarafton vilket givetvis ska firas här i Kanada. Vi ska försöka göra en midsommarstång och blomsterkransar men om jag läser av situationen korrekt kommer det sluta med en pinne med grenar fasttejpade och några kransar av maskrosor. Vi är ju trots allt tre stycken inte så värst händiga grabbar.

Det var nog allt för idag.

Tjoflöjt


Kommentarer
Postat av: Anonym

God morgon Pelleponken!Din egen Ajåna Pajåna här på sin egen FÖDELSEDAG!!! Liksomalltsåva tre år idag. Skall få ÖRA, BEN och dessutom hämta Jenny som kommer hem från konfirmationslägret.Bra att ni jobbar och tjänar pengar och får lite nya ansikten att socialisera er med. Själv har jag ett par nya bekantingar, dels dvärgschnauzern FOPPA som nu bor här efter vägen, men han får jag mest träffa när jag löper(!), i vanliga fall håller de honom i herrans tukt och förmaning och kopplad. Dels en av samma ras som jag träffade när jag och matten var ute på turné i hästbranschen. Han och jag lekte massor och var på samma våglängd mer än mest. Tills han ballade ur och blev TRÖTT???Inga andra hundnyheter här. I helgen (midsommar) är det stora brukshundstävlingar här på klubben. Då skall jag och matten vara långt borta så att alla de där bruksisarna slipper blir så avis när de ser mig på vägen.Tusen blöta pussar och hoppningar från din egenAjis Pajis

som undrar om det kommer födelsedagspresenter genom etern???

2010-06-23 @ 07:27:11
Postat av: Jenny

Kom just hem från konfalägret (som förövrigt var awesome, och gissa vem som kommer att vara konfrancier(stavning?) på redovisningskvällen imorgon?) och möttes av den glada överraskningen att du har börjat blogga! Nicenice:D

2010-06-23 @ 14:27:03
Postat av: Andreas... IGEN!

Min mentala bild av era "arbets"-dagar är inte nog hård för att jag ska tycka synd om dig, broder! 10 timmar låter dock onekligen lite segt ändå, men tror ni kompenserar rätt bra med en maxad fritid? Gillar att ni är sjukt pepp på samtliga svenska högtider nu också, vet inte riktigt om det är något jag känner igen i dig ;)Nåja, vi ska sympatifesta lite här också, men jag har vart rätt kass med planering så vi får se hur det slutar!

2010-06-24 @ 22:53:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0