Den nakna sannigen

Hallå bönner


är traktorn sönder...


eller?...


Eftersom att Per har blivit lite kärlekssjuk tänkte jag (Kim) ta över tangenterna för åtminstone ett inlägg. Ska försöka få Hampus att skriva ett inlägg också men vi får se hur de blir med de.

(Förresten, enda anledningen till att jag fick lösenordet till bloggen var att vi alla är fulla och jag lurade av vår kära Per av de... moahah ^^)

Hur som haver, senaste inlägget var när pojkarna åkte till Revelstoke, vilket jag inte var allt för glad över då mina delar till telemarksskon inte hade kommit ännu. Vilket skapade ett intressant samtalsämne på kontoret, hur dåligt Revelstoke var (jag förbjöd dem att prata om Revelstoke). De gjorde mig glad =)

Sensate nytt; Vi har gjort vårt sista pass som städare, den 12 april tar vi alla ett stort hopp i karriärstegen och jobbar vidare som kvalitet´s kontrollant samt påfyllare utav sänglakan/badlakan, WIHO!!

Nu väntar 3 dagar med puderåkande, skojja inte, puder, i mängder. Jag och Hampus fick ett smakprov i våra favorit smultronställen!

(kanske lite bägare utav öl, men de är oväsentligt)


17 April drar vi till Whistler och utnyttjar våra gratis dagar (5) i backen med härliga människor från hela värden och goa vänner! Per fyller tydligen 20 också, men de spelar kanske igen roll, han hade inte tänkte köpa tårta ändå.. Tur att jag och Hampus har en liten överraskning till han (berätta inge Drake!). De kommer bli spännande. Tänk om Per t.o.m. väljer att skriva ett inlägg om de, de hade vart något att sätta i granen!

Eftersom att jag är nybörjare i bloggvärlden är jag tillåten att hoppa lite emellan händelser.

Idag va vi hos Lyndon som fyllde 23 (?), de va roligt.

Igår åt jag och Per fisk, de va ett tag sen, vi lagade rödspätta och potatis.

Zlatan pissade på Arsenal.

Hampus vänder på slantarna och äter numera nudlar, BLÄ.

Kick it, Spoon volleyball 2000x, chair ball och beinie är roliga grejer.

Hampus borde få en sån där grej som man har handen i och kan leka med (trasdocka
?), så att han har nån att prata med.

Den kanadensiska skatten är svåra grejer ( ge den till Abby och hon fixar den )

Tobias från Sundsvall är en riktig klygtattare, (de är inge bra)

Vi åt påskmiddag hos Anders och Sanna.

Jag och Hampus har bestämt oss för att köpa kostymer så vi kan leka Barney och Ted.

Jag är favorit svensken i kontoret, alla kategorier.

Dream team vann i broom ball turneringen.

Man firar inte Valborgs i Kanada =(

De är inte bara Anderas som blivit en festprisse....

Hampus dricker numera whisky, och cola.

Den kanadensiska dollarn är värd 7.22 kr.

Stjärntecknet kräftan är tydligen Cancer på utländska, roligt..

Vi ska sova 9 människor i ett rum under två dagar i Whistler.

Vi städade lägenheten igår, tog 2 timmar? inte ok.

Hampus är beroende av xbox och kommer skära sina handleder då Tim drar hem till Ontario.

Chile ligger i Sydamerika, händerna upp för den som visste de!

Paradise Park är återigen öppen för jibbare.

Va ungefär de som hänt sen Per blev sjuk.



Anderas, om bloggen inte håller Unebysstandarden snälla skicka ett mail till; [email protected] och jag kommer besvara de så fort som möjligt.

Till er alla, ha en trevlig månad och sen får vi se om Per skriver något mera!





(Tack mormor för strumporna, de såg fantastiska ut!)

/ Kim

Kommentarer
Postat av: Kims f d favvolärare eller hur man nu säger när man menar tvärtom?

Kim!



Du är ju bäst! Tur att vi har dig! Du är min favvoelev genom tiderna, alla kategorier, (blev uppgraderad till det idag!).



Vad menar du med att Pelle har blivit kärlekssjuk? Är han som våra katter (både hane och hona, bägge kastrerade, tydligen ingen skillnad varken på kön eller på bortopererande av diverse kulor - sug på den ni - eller andra inre delar)? De är fullkomligt hopplösa den här årstiden. På natten väcker de mig tio gånger var. De skall in. De skall ut. De skall in igen. Ut igen. Osv osv. Tydligen kliar det någonstans? Är det samma för Pelle tror du?



Vi lämnar det - inte så mammamässiga - samtalsämnet. Mina barn skall ju för alltid vara små och söta och bygga lega och leka med dockor och tycka att "mamma är bäst"!?



Du skrev verkligen MYCKET som var matnyttigt och intressant. Att läsa det här inlägget kommer nog att bli en aktivitet som sker varje timme det närmsta dygnet.



Kan ni koppla upp datorn den 18:e fast ni är därborta tror du? Det vore roligt att få skicka en mammig födelsedagshälsning då!



Vad tror ni att det är för väder här??? Det är den 9 april. Det SNÖAR förståss!!! Nu skall du tänka svordomssången (finns faktiskt en sådan, Hasse och Tage, 70-tal, min barndom, jag fick förståss varken lyssna på den eller tycka att den var bra...



Bra att ni äter fisk! Det blir man KLOK av sägs det, och det kan ni ju behöva när ni är upphöjda till både kontrollanter och påfyllare. Som Pers mor går jag förståss och tror att det är PELLE som är favvosvensken nr 1 där borta, GIVETVIS tätt följd av dig som är min favvoelev nr ! enligt ovan. Men om du nu börjar blogga regelbundet - och ofta - så kan den tänkta turordningen givetvis rubbas även i mina ögon.



Ajis Pajis hälsar till er alla och säger att hon tycker att det är BRA att ni hör av er, men väldigt konstigt att ni inte skickar någon speciell hälsning till henne???



Just nu är det påsklov här hemma. För Jenny märks det. Hon åker slalom i klinten, spelar bowling, äter sushi och skall idag bada på Nordpoolen. För mig har det tyvärr inte märkts det minsta. En lite mer festlig påskmåltid har jag ätit. Druckit lite påskmust har också blivit av. Därutöver inte ett enda påskägg och inga äggsjuka hönor har setts till.



Jag håller på att ge mig in i den (lukurativa?) fastighetsmarknaden. Det ställer till oanade besvär. Man måste styla, fotografera, städa, skotta. Inte från sina egna - lågt ställda - premisser, utan ifrån andras drömmar, fantasier och förväntningar. Jag skulle verkligen behövt några proffsiga städare här nu!!! Ni t ex!



Jaha, nu har jag inget mer som jag kommer på att skriva. Jag tycker i vart fall att ni INTE skall vara så festprissiga! Det är INGET att sträva efter att vara jämnbördig med de troligtvis för jämnan lulliga studenterna... Tvärtom. När jag tänker på er så tänker jag på klara blickar, starka benmuskler, termosar med choklad, rödkindade flickvänner med flätor och snowboard. Jag tänker INTE att ni har blivit del av snowboardkulturens drogromantik (väldigt lik estetprogrammets drogdito för övrigt...)



Tack för ditt eminenta skrivande!



Pers mamma



& HUND, förståss!

2010-04-09 @ 09:26:57
Postat av: Åkerlund

Äntligen!!! Som vi väntat på att få höra av er, tur att du tog tag i saken Kim. Troddde nästan ni anammat asustraliensarnas standard på byte av blogginlägg, när det var så länge sen vi hörde av er. Har till och med försökt prata online med Per via FB, men inget svar. Det var verkligen för väl att höra att ni lever och har hälsan.

Här är våren på väg - äntligen! Visserligen snöar det idag, men det är snöblandat regn om man nu ska försöka se det positiva i tillvaron. + grader i luften hela tiden. I morgon utlovas sol, så vi åker till stugan redan i kväll.

Har pratat med Kalle för en stund sen. Kiwijobbet är nästan slut, men de ska försöka få jobba med apelsinplockning eller på äggfarm sen, för att få ihop lite mer pengar. Planerna är att åka kusten upp från Sydney mot Stora Barriärrevet innan de kommer hem igen. Som det verkar nu blir det i början av juni. Kalle blir Kvantum trogen i sommar också.

Totte har gett oss ett gott skratt den här veckan. Som ni vet så försöker vi ju sälja huset. Medan vi väntar försöker vi rensa bort skrot som man samlat på sig. I garaget har vi haft en svart herrcykel hela vintern. Först stod den ute länge och väl, men snäll som vi är fick den komma in i garaget när det blev vinter. Innan Kalle for kollade vi läget om någon av hans kompisar ägde cykeln, men nej. Ingen av Olofs heller. Vi har försökt få Mats Kummu att hämta cykeln (trodde det var hans). Han lovade, men kom aldrig, eftersom han hittat sin cykel översnöad därhemma.I tisdags ledsnade Jerry och körde cykeln till polisstationen. I går ringde polisen. Cykeln var anmäld försvunnen från Ritarvägen och Knutsson var namnet. Då gick det upp ett ljus för oss - ja, just det Totte! Mail till Totte, som inte alls förstod någonting. I dag när jag pratade med Kalle så berättade han att han och Totte hade tittat på cykeln och pratat om den innan de for iväg utomlands. Det allra roligste är dessutom att det är Totte som anmält den stulen!!! Haha. Hans minne har visst vaknat till slut. Vet ännu inte om vi måste hämta tillbaka cykeln.

Om nu Per fortsätter att vara kärlekssjuk så fortsätt för allt i världen med "rapporteringen" Kim. Ha det gott så länge.



Hälsningar

Anita



2010-04-09 @ 11:18:50
Postat av: Annelie & Chippen

Japp du Kim!!

Här är det bra med Bönnerna och traktorn är hel ;)!!

Blev lite smått orolig över att min son var en svältande Whiskydrikande X-box beroende hallusinerad snart 20-åring som bara längtar efter att få komma hem till sitt älskade Svealand ;)...så jag var genast tvungen att kontakta honom!!...och fick genast ett lugnande svar att han varken var fattig eller någon Whisky älskande spelberoende son...utan som vanligt Mammas "lilla" ordentliga Hampe...så nu är jag lugn igen...(Kim du får inte skrämmas så) visserligen så stämmde tydligen Pers sjukdom ;)

Ha det gott/hoppas att Per Kryar på sig och orkar blogga igen(inget fel på din bloggning Kim,,,förutom att jag blev vettskrämd!!;))

Hampers mamma

2010-04-09 @ 18:29:18
URL: http://www.grabbarnassida.dinstudio.se
Postat av: Kims mormor MONA

Hej Kim och ni andra!

Hade börjat funderat vad som HÄNT? har tittat på bloggen varje dag,och inget har blivit förändrat,man har ju varit så van att det regelbundet har varit något lite livstecken från er.



Jag tycker att det var roligt att du KIM, ochså skriver lite,och det blev ju en hel del sagt från dig den här gången.Jag tycker att ni ska prova att dricka lite RAMLÖSA emellanåt.Sköt om er och ha det så bra en stor kram från MORMOR.PS jag är inte så bra på att skriva men gör det ändå DS.

2010-04-09 @ 22:26:30
Postat av: Göran

Hej,

håller med ,äntligen en kontakt,hur gick det till förr i tiden, ingen kontakt på ett par år....

det är ju lättare nu, med FB och T, men vi håller oss till detta, tack för inlägget Kim, övertala nu Hampus att skriva något, kanske inför den 24/4....

två som blir "Big Man" inte dåligt,

Tack Hampus att Du följer i mina fotspår, Whisky är det enda som går att dricka, och din mamma vet inget

om detta, kul!!! Fattig....det är ju nu det Blommar, fråga Pappa....

...och,, snälla, gör ett inlägg,

idag skall vi till Fredde i Gualöv och fira, inte 20 men nästan,

Klockan är nio och 6 plus, blir nog en fin dag,

Hälsningar

Från Råby

2010-04-10 @ 08:52:08
Postat av: Anderas

Jag är ingen van kommentator, så jag får skriva lite osammanhängande:



Vart fan hade Chile legat om inte i Sydamerika? Say whaaaat?



Skrattade högt och länge i största allmänhet. Eller småfnittrade. Sjukt kul inlägg i alla fall, fast inte så många överraskningar för vissa av oss!



Jag fick leveransfel när jag skulle maila till din hotmail.



Sköt om er!

/Anderas

2010-04-12 @ 13:18:29
Postat av: Missnöjd läsare tillika Unge herr Unebys mor

Hej!



Jag har nu skickat ett flertal mail till: [email protected]



Dessa mail har innehållit diverse farhågor och synpunkter.



1. Kommer vi inte att få höra av er mer DEN HÄR MÅNADEN?



2. Varför kör ni det beprövade trixet "Hampus skriver NOG nästa gång"? Alla vi som även läser vissa bloggar från Australien vet MYCKET VÄL vad det innebär när man utlovar kommande alster av någon annan.



3. Kommer ni aldrig hem nå mer nu? Skall ni bara pussas och gulla och skaffa ungar och jobba och bli pensionärer i CANADA???



4. När ni nu har den där begåvningen, bevisligen, att ni kan skriva både roligt och bra och mycket. Varför drivs ni då inte av en inre DEMON som tvingar er att prestera om och om igen?



5. Fortsättning på föregående; varför är ni sådana tillbakalutade lugna coola killar som inte behöver bevisa någonting??? (Nu flög tanken genom huvudet på mig, och jag tror nästan att den är sann, Ajis Pajis håller med mig, att det kan bero på att ni har så coola morsor som har fostrat er så bra???



6. Kan inte NI längta lite efter OSS också???



7. Har NI några tips på hur VI skall råda bot på vår längtan??? (Obs! Utgå INTE från er själva, små söta sjuttonåringar funkar inte på oss. Tror vi.)



8. Längtar ni inte efter era mammors mat?



9. Varför skriver DU Kim som är skidskyttets främste apostel och Björknäsgymnasiets specielle affischpojke att "vi är alla fulla"??? Och varför lägger du till "moahah ^^"??? DET är något som vi har undrat oss blå över sedan du skrev sist! Jag frågar VARJE DAG Kalle Grenemark vad han tror du menar med detta. Men han bara skakar på huvudet och säger att han begriper ingenting "inte likt min Kim, måste vara nerverna som kommit i dallring, kan vara att han tänker för mycket och har tappat fokus". Så där säger Kalle. Ajis Pajis säger nu att hon tror att du ljuger och hittar på för att verka cool, att ni i själva verket bara dricker Kanadensisk kajakmjölk!



10. När vi öppnar datorn 05.05 i morgon bitti - kommer du/ni att ha skrivit då??? Morgonritualen består i att i halvvaket tillstånd KASTA sig över datorn och slå på den, ALLA djuren radar då upp sig här tillsammans med mig för att ta del av senaste nytt från backar, ramper, pister och pudriga backar. Liksom från städkontrollanternas förlovade land. (Kan VEM SOM HELST göra karriär där? hälsar idag mina smått utbrända kollegor från SP och funderar på om inte DE OCKSÅ skulle kunna avancera bara de kom sig dit?)



Kära bloggare!



Detta var allt för nu.



Pelles understimulerade mor och överaktiva hund



2010-04-12 @ 19:32:31
Postat av: Pelles m fl:s överbeskyddande mamma

Hej Pelleponken & Co!



KÖR FÖRSIKTIGT när ni åker iväg!



Var rädda om er!



Ät ordentligt!



Var försiktiga i backen!



Klä er ordentligt!



Glöm inte frukosten!



Använd bilbältena!



Inget sex före äktenskapet!



Det var alla våra förmaningar det!



Idag har jag kört till Åträsk och Stig bytte däck åt mig. Bra gjort!



Vad tror ni det är för väder nu???



Kvalificerad gissning?



17 april?



DET SNÖAR!!! Har kommit MINST 5 cm och snöar fortfarande!



Snö är skit!



Ajis Pajis och hennes uppgivna matte

ligger nu bägge med huvudena på framtassarna och saknar våra gossar och förtvivlar över den här lååånga vintern!



2010-04-17 @ 20:00:22
Postat av: Par´s mamma

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN PELLE!



20 år!!! Du är bäst! Ha det nu så jättebra på din egen födelsedag! Hip Hip HURRA! Om du vore här skulle du nu få den goda maten du önskar dig och tårta. Och... Iona säger "voff" det betyder nog "grattis Pelle!"



Här snöar det fortfarande... HUR ska jag ta mig till besiktningen 8.00 i morgon bitti??? Ante har nu sökt LUND i första hand till hösten. JAG ska också flytta dit... (Säg inget åt honom ännu!)



Tusen kramar!



Mamma

2010-04-18 @ 05:42:44
Postat av: Annelie & Chippen

HIPP HURRA TILL PER IDAG!!

Många Grattis på 20-års-dagen!!!

Hörde från Hampus att den stora födelsedagslådan(den kostade 637kr att skicka)tyvärr inte kommit än för i den ligger nämligen en "liten" paket till dig oxå!!

Hoppas du får en minnesrik födelsedag önskar Annelie&Dennis & Madicken...

(Ps.Till Pers Mamma: Du hjärtligt Välkommen till Skåne...vädret här är +13,strålande SOL och grönskande gräsmattor,och bokskogarna är fulla med vitsippor och blåsippor.Ds)

2010-04-18 @ 10:22:51
URL: http://www.grabbarnassida.dinstudio.se
Postat av: Anita

Pelle! Många grattiskramar till dig från oss i Göteborg. Hoppas du har en riktigt härlig dag och ägnar dig åt lite intelligent bus! Din allra minstigaste kusin Tilde fyller fyra år imorgon (ja, jag vet, du tänker "åååh... hela livet framför sig...) och det har redan firats i dagarna två med tårta, fiskedamm, sätta svans på hästen... ja, kanske ungefär i stil med ditt firande? Ha det fint! /Anita, Johannes och Tilde i Götet

2010-04-18 @ 21:08:23
Postat av: Åkerlund

Hej Per!

Grattis i efterskott. (Har varit uppe i Överkalix och i stugan, därav den sena hälsningen. Ingen tillgång till internet där inte). Ni har väl firat den födelsedag ordentligt antar jag. Vi ägnar oss åt snöskottning som vanligt. Kom väl 10 cm i går eftermiddag i stugan. Håller helt med din mamma- nu är det nog med snö!!! Funderar starkt på att emigrera till något varmt ställe. Ha det gott så länge.

Hälsningar

Anita

2010-04-18 @ 21:59:51
Postat av: Jenny

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!!!! [i efterskott i och för sig, men det är en detalj]



Av din glesa uppdatering att döma så har ni nog det väldigt bra där nere (för visst blir det inte uppe, eller..?), men det vore kul med lite mer inlägg, om det inte vore för facebook hade man ju nästan trott att du försvunnit;) Aja, ha det bra!



Kram Jenny

2010-04-19 @ 14:19:40
URL: http://cheerleadingbows.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0