Presenter!!


Idag fick jag äntligen paketen som min mamma och pappa har skickat. Jag fick sjukt mycket godis (som jag mumsar på medans jag skriver) och nyttiga cykelkläder som kommer behövas under sommarsäsongen när det är dags att skaffa cykel.

Jag är ledig idag så jag har inte gjort något speciellt, postat vår skatteåterbäring här i Kanada som låg på ~1200 kr och hämtat paketen uppe på postkontoret.

Bilderna börjar komma ut på facebook nu så jag ska snatta bilder därifrån och ladda upp snart. Inte nu dock, jag är alldeles för trött.

Tusen tack för presenterna och gratulationerna i kommentarerna och på mailen!


Balkonghänget i regnet


För tillfället sitter jag utomhus på vår balkong i Whistler och lyssnar på musik, funderar över vad tusan jag ska skriva om och liknande problem. Det duggregnar här och det är extremt frustrerande att veta om att jag är på en av världens bästa skidorter utan att kunna utnyttja den till max. Att åka i någon plusgrad och regn fungerar liksom inte, hur mycket jag än vill åka.

Första dagen var helt underbar. Det var ju min födelsedag så annat fanns ju egentligen inte. Åkningen var rätt bra, det verkade som att Whistler precis fick någon centimeter snö över natten när vi kom hit. Eftersom vi reser med en tjej som är extremt talangfull i att göra ballongkreationer fick jag dessutom en otroligt fin ballonghatt som jag åkte omkring i hela dagen. Jag fick många glada miner och många grattade mig även på födelsedagen när jag berättade om varför jag åkte omkring med den. En väldigt bra dag helt enkelt. På kvällen gick vi givetvis ut i byn och firade.

Dagen efter var jag inte lika kaxig längre. Jag mådde rätt dåligt om jag ska vara helt ärlig. Hursomhelst krigade vi oss upp klockan 9 för att hinna med några åk innan det blev alltför slaskigt. Jag gav upp vid lunchtid och spenderade resten av dagen framför tvn.

Eftersom jag fått lite välbehövd återhämtning var tisdagen fullbokad för åkning. Tyvärr hade vi fortfarande slask och moln så vi åkte bara några timmar och sen kollade vi in stan ett tag. En rätt lugn och skön dag för Herr. Uneby. På kvällen bestämde vi oss för att gå ut på byn igen vilket var väldigt trevligt, den här gången träffade vi till och med på lite folk från Panorama. Det är alltid trevligt med bekanta ansikten på oanade platser.

Idag har vi inte gjort ett smack, det har regnat hela morgonen men eftersom detta är sista åkdagen för säsongen tänkte vi ge oss ut på en snurr i liftarna om vi någonsin samlar krafter till det. Det verkar vara dåliga förhållanden i backen så vi kommer inte att bli långvariga.

Imorgon bär det alltså av hem till goa glada Panorama igen och jag måste säga att det känns rätt skönt ändå. Whistlerresan har varit en säsongslångt mål som bara måste göras och jag har verkligen haft ett par underbara dagar här men det är lite omständigt att leva ur resväskan i en tvårummare tillsammans med 8-9 personer.

Skriveriet kändes oerhört krystat och omotiverat idag, jag ber om ursäkt för det.

Jag ska fortfarande slänga upp bilder här så fort vi får internet som är acceptabelt.

Hej då!


Whistler


Per är här. Ha-ha-ha det rimmar.

Eh, ja. Jag står i köket i vår underbara lägenhet i Whistler och käkar ravioli när jag inser att jag verkligen skulle behöva plita ner några rader här igen. Det har hänt en hel del sen jag skrev sist. Jag tänkte dra iväg ett sjujävla inlägg någon gång senare (hur många gånger har jag inte skrivit så) men just nu får ni en snabbgenomgång om vad som har hänt sen sist.

Jag har satt världsrekord. Flest snowboardåkare i grupp åkandes i samma pist. 188 mäktiga brädåkare (Hampus lånade sig en bräda och kände på värmen som snowboardåkare dagen till ära).

Vi har bytt arbeten. Numera är jag och Hampus Inventarie ansvariga. Vi springer omkring med lakan och sånt. Det är slött och betalar bättre. Jag är nöjd. Kim arbetar numera som kvalitetskontrollant.

Jag sparar för tillfället mustasch. Den är fruktansvärt ful.

Jag skaffade mig ett fruntimmer.

Fruntimmret stack hem. Flydde är egentligen en bättre term. Jag tror jag kan ha skrämt bort henne med min mustasch.

Kim har skaffat sig en cykel. En riktigt fin cykel dessutom. Han fick den för vrakpriset 500 $. Dagen efter stack vi till Whistler så han har inte hunnit testa den ännu.

Påtal om Whistler så stack vi till Whistler.

Jag firade min födelsedag igår. Det var en helt underbar dag med snowboardåkning och ölhävning. Vi fick dessutom asfräna hattar (bild kommer i ett annat inlägg) som vår ballongbrud gjorde åt oss.

Backarna i Whistler är förövrigt helt stört långa. Det tog mig minst 10 minuter att ta mig ner för hela berget idag (inte fredrik) och då var jag ändå rätt snabb.

Vi fick vår "perfekta rum" bonus. Totalt har jag städat 200 rum helt perfekt under hela säsongen. Hampus städade 201. Jag var sjuk i två dagar så han kunde dra ifrån med ett rum. 400 $ var bonusen, innan skatt.

Vi har äntligen börjat smälla på lite stickers på bilen, den ser rätt fräck ut nu.

Tills vidare har jag inga bilder att slänga upp här. Vi planerade att ta någon timme för att dela alla bilder från kamerorna senare under vistelsen men just nu har jag enbart mina egna bilder. Plus att internet är fruktansvärt långsamt här, vi snattar trådlöst från någonstans.

Sitter för tillfället ute på vår balkong och överblickar en liten del av stadskärnan i Whistler. Det är helt sjukt vilket ställe vi är på. Lite av en dröm att vara här faktiskt. Precis som hela Kanadavistelsen har varit hittills, riktigt jävla bra helt enkelt.

Nåväl, det var nog allt för idag. Jag ska försöka slänga upp inlägg lite mer frekvent nu. Jag har ju gott om tid nu när det är sommarsäsong och jag inte har något att göra om dagarna. Dags för mig att skaffa mig en cykel och eventuellt en skateboard.

Takk å heii


Den nakna sannigen

Hallå bönner


är traktorn sönder...


eller?...


Eftersom att Per har blivit lite kärlekssjuk tänkte jag (Kim) ta över tangenterna för åtminstone ett inlägg. Ska försöka få Hampus att skriva ett inlägg också men vi får se hur de blir med de.

(Förresten, enda anledningen till att jag fick lösenordet till bloggen var att vi alla är fulla och jag lurade av vår kära Per av de... moahah ^^)

Hur som haver, senaste inlägget var när pojkarna åkte till Revelstoke, vilket jag inte var allt för glad över då mina delar till telemarksskon inte hade kommit ännu. Vilket skapade ett intressant samtalsämne på kontoret, hur dåligt Revelstoke var (jag förbjöd dem att prata om Revelstoke). De gjorde mig glad =)

Sensate nytt; Vi har gjort vårt sista pass som städare, den 12 april tar vi alla ett stort hopp i karriärstegen och jobbar vidare som kvalitet´s kontrollant samt påfyllare utav sänglakan/badlakan, WIHO!!

Nu väntar 3 dagar med puderåkande, skojja inte, puder, i mängder. Jag och Hampus fick ett smakprov i våra favorit smultronställen!

(kanske lite bägare utav öl, men de är oväsentligt)


17 April drar vi till Whistler och utnyttjar våra gratis dagar (5) i backen med härliga människor från hela värden och goa vänner! Per fyller tydligen 20 också, men de spelar kanske igen roll, han hade inte tänkte köpa tårta ändå.. Tur att jag och Hampus har en liten överraskning till han (berätta inge Drake!). De kommer bli spännande. Tänk om Per t.o.m. väljer att skriva ett inlägg om de, de hade vart något att sätta i granen!

Eftersom att jag är nybörjare i bloggvärlden är jag tillåten att hoppa lite emellan händelser.

Idag va vi hos Lyndon som fyllde 23 (?), de va roligt.

Igår åt jag och Per fisk, de va ett tag sen, vi lagade rödspätta och potatis.

Zlatan pissade på Arsenal.

Hampus vänder på slantarna och äter numera nudlar, BLÄ.

Kick it, Spoon volleyball 2000x, chair ball och beinie är roliga grejer.

Hampus borde få en sån där grej som man har handen i och kan leka med (trasdocka
?), så att han har nån att prata med.

Den kanadensiska skatten är svåra grejer ( ge den till Abby och hon fixar den )

Tobias från Sundsvall är en riktig klygtattare, (de är inge bra)

Vi åt påskmiddag hos Anders och Sanna.

Jag och Hampus har bestämt oss för att köpa kostymer så vi kan leka Barney och Ted.

Jag är favorit svensken i kontoret, alla kategorier.

Dream team vann i broom ball turneringen.

Man firar inte Valborgs i Kanada =(

De är inte bara Anderas som blivit en festprisse....

Hampus dricker numera whisky, och cola.

Den kanadensiska dollarn är värd 7.22 kr.

Stjärntecknet kräftan är tydligen Cancer på utländska, roligt..

Vi ska sova 9 människor i ett rum under två dagar i Whistler.

Vi städade lägenheten igår, tog 2 timmar? inte ok.

Hampus är beroende av xbox och kommer skära sina handleder då Tim drar hem till Ontario.

Chile ligger i Sydamerika, händerna upp för den som visste de!

Paradise Park är återigen öppen för jibbare.

Va ungefär de som hänt sen Per blev sjuk.Anderas, om bloggen inte håller Unebysstandarden snälla skicka ett mail till; jagbryrmiginte@hotmail.com och jag kommer besvara de så fort som möjligt.

Till er alla, ha en trevlig månad och sen får vi se om Per skriver något mera!

(Tack mormor för strumporna, de såg fantastiska ut!)

/ Kim

RSS 2.0